Bridge online

Dankzij het internet kun je tegenwoordig zelfs vanuit het comfort van je eigen bed bridgen. Er zijn verschillende websites online waar je je bij aan kunt melden. Ook als je lid bent van bijvoorbeeld de NBB heb je veel voordelen online, zoals het automatisch bijhouden van je punten en dergelijke. Bridge online spelen is net zo interactief en gezellig als gewoon bridgen, het is voor sommigen alleen wat praktischer om het vanuit huis te kunnen.

Online betaald en gratis bridge spelen

Voor elke liefhebber die bridge online wil spelen, is er wel een passende website te vinden. Op deze websites kun je online bridgen tegen onbekenden of bekenden die ook een account hebben. Ook zijn er live evenementen waaraan je mee kunt doen. Vaak zijn dit wel sites waar je een bedrag moet betalen om mee te kunnen spelen. Natuurlijk zijn er ook websites waarop gratis bridge spelen mogelijk is, met die websites kun je over het algemeen alleen tegen een computer spelen. Deze websites zijn heel goed om als beginnend bridger mee te oefenen. Ook als gevorderde kunnen dit soort websites handig zijn, je hebt namelijk vaker de kans om verschillende tricks toe te passen dan in het echte spel. Gratis bridge spelen is dus voor iedereen een optie.

Bridge online leren

Je hebt ook de optie om via het internet gratis bridge te leren spelen. Dit kan met video tutorials, e-books, online cursussen enzovoort. Zo zijn er bijvoorbeeld websites waarop je alleen biedoefeningen kan doen. Er zijn oefeningen beschikbaar voor beginners, maar tevens voor gevorderden om zo hun succes te verbeteren. Ook zijn veel boeken getransformeerd naar e-boeken. Mocht je dus graag bridge willen leren, maar liever niet met een echt boek, dan is dat geen probleem.