Bridge boeken

Bridge kun je ook leren te spelen door middel van boeken. Bridge boeken kopen kan in alle soorten en maten en er is een geschikt boek voor alle fans. Naast instructieboeken zijn er ook bridge boeken die je voor je plezier kunt lezen. In deze boeken speelt bridgen ook een belangrijke rol, maar wordt er niet zoveel aandacht gelegd op de technische kant van het spel.

Leren met bridge boeken

Bridge boeken zijn natuurlijk een goede optie als je bridge wilt leren spelen. Je kunt dan volledig op je eigen tempo de helder uitgelegde regels van het spel doornemen. Misschien wel de bekendste Nederlandse naam als het om bridge gaat, is Berry Westra. Berry is voormalig wereldkampioen bridge, de hoofdredacteur van een Nederlands bridge tijdschrift en ook is hij daarnaast auteur van vele bridge boeken. Enorm veel mensen maken gebruik van zijn boeken om te leren bridgen. Het spelen van bridge volgens Berry is dus ook een bekend begrip onder de bridgers.

Bridge boeken kopen

Bridge boeken kopen kan snel en gemakkelijk online (tip: https://www.boeknet.nl/). Hier zul je ook de keuze hebben uit een heel ruim assortiment van verschillende soorten boeken. Zo kun je rustig een boek vinden dat precies bij je past. Er bestaan ook bridgedrives. Vaak ontbreekt er wat als je thuis speelt. Met bridgedrives kunt je thuis bridgen met een wedstrijdelement. Na elk spel ontvang je zo een scorestaat en kun je scores vergelijken. Dit maakt het bridgen veel spannender.

Hieronder staan enkele boeken alvast uitgelicht, om de zoektocht naar het perfecte bridge boek wat te vergemakkelijken.